A teraz tłumaczonko Scren nr.1 już się razem zainstalował z systemem wiec nie mój ale pokazuje go też
scren2 ten program VLC jest dość fajny zwarzywszy na to ile wyciąga ten pasek od głośności jest dany na jakieś 30% Wiec widać ze to jest na końcu cos z 200% głosu szkoda tylko ze moje głośniki bardzo charczą i nie idzie słuchać
scren3 i 4 to taka mała statystyka zasobów
scren5 to teoretycznie Winamp ale tylko w wersji 3.4 bodajże jak dobrze pamiętam I ma duże problemy ale jak się załaduje to działa A problem jest taki że się wywala jak ma dużo piosenek w play liście nie "za indexowanych" ale jak już wszystkie ma zrobione to gra ile się da a i tak przy okazji jest menu widoczne z prawego przycisku myszki na pulpicie
scren6 nie trzeba chyba tłumaczyć zę to czysty pulpit ja tylko za monotowałem partycje i 2 pliki wrzuciłem na pulpit reszta już jest standardowo z instalką:)
scren7 Kalkulator taki sobie.
scren8 można to porównać do menu start z win XP
scren9 to jest menadżer zadań z BeS'a na czerwono widać aktualne zawieszone programy czyli ABIWord, na niebiesko to są procesy systemu a na czarno to zwykłego usera
PS: Jak się zawiesiło kilka aplikacji to nic nie odczułem że system się wiechnął po prostu tylko widziałem jakieś nie aktywne okienko an pulpicie a reszta działała w 100% z czego jestem mile zaskoczy Ale co do grafy to dużo do życzenia sterowniki na OpenGl i to jak czytałem to nie są za dobre bo na starych technologiach Ale jeszcze pochwała za sterowniki do mojej muzy bo BSD nie posiada tych sterów a ten już tak
_________________ Moderatora grzecznie się słuchamy,
nie spamujemy, nie bluzgamy...
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum