załadowany jak ..... (nie będę kończył) a wszystko przez to ze brak miejsca gdzie indziej kto to widział aby mieć 3 OS'y na dysku 40GB i z tego jeszcze 15GB na muzę Ale w tym bałaganie ja znajdę wszystko
_________________ Moderatora grzecznie się słuchamy,
nie spamujemy, nie bluzgamy...
hmmm moja jak bym była to bym był w 10 niebie A tak na serio blisko mnie mieszka i jest o 3 lata młodsza ode mnie i mam wrażenie ze nie ogląda się za chłopakami jeszcze ale za ja już ją sobie "upatrzyłem" co dalej to się zobaczy. A co zazdrosna jesteś ;> w końcu ona też ma na imię Kasia
_________________ Moderatora grzecznie się słuchamy,
nie spamujemy, nie bluzgamy...
Kasia, masz super pożądek na pulipicie, ile taki stan się utrzymuje ? u mnie to po sprzątaniu i układaniu ikonek (co się zdarza i to nawet często bo tak około 4 razy na miesiąc) po 15 minutach już mam jakieś śmieci
ExeQtoR, ja tam fotek swojej dziewczyny na pulpicie bym nie chciał ale przecież każdy ma swój gust
P. S jak sprawuje sie ten windows ? Słyszałam, ze jako desktop niejest dobry ?
Może i dla Ciebie bałagan Kiedyś robiłem "porządki" i wszystko miałem elegancko poukładane, ale po pewnym czasie stwierdziłem, że to jest bez sensu. Z dawnych nawyków została mi tylko okresowa defragmentacja.
Jeśli chodzi o OS, to jeszcze za krótko go używam, żeby dać jakąś miarodajną opinię
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum