Strona Główna     FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy

Poprzedni temat :: Następny temat
Miss Polonia 2006
Autor Wiadomość
eclipse 

Wysłany: 2006-08-20, 17:13   Miss Polonia 2006

Nie popisali się! Ta nowa Miss to porażka. Były ładniejsze. I to ma być najpiękniejsza Polka??? Przecież na Miss World nas wyśmieją. Aneta nie ładnie...

eclipse

Asdef 
Administrator

Wysłany: 2006-08-20, 19:59   

zdjęcie mi pokaż, to ci powiem czy się nadawała.. niestety ja nie oglądam takich imprez
http://img528.imageshack.us/img528/3311/dn9ar.png

Slavo 

Wysłany: 2006-08-20, 20:03   

W stosunku do pozostałych - szpetna! Widziałem tylko urywki w Wiadomościach, przewijało się tam dużo ładniejszych od niej dziewczyn.

Net 
neD

Wysłany: 2006-08-23, 14:02   

najładniejsza była Poznaniańka

ExeQtoR 
Moderator

Wysłany: 2006-08-23, 20:26   

Wiecie Co widziałem ją w gazecie która dostałem od togo gościa co mnie uczy jeździć ') I jak zobaczyłem to powiedziałem "To u mnie na wsi są piękniejsze, a nie wspomnę że w klasie czy całym LO :lol: " Dlatego jak teraz oglądałem powtórkę jak było 20 kobit to żadna mi się nie spodobała :/ Wole Kasię ;)

Maciek 
Programmer

Wysłany: 2006-08-23, 20:35   

e tam.. każdy ma swój gust i tyle. A w wyborze miss im po prostu nie wyszło :/ .

ramlez 

Wysłany: 2006-08-23, 20:43   

ExeQtoR napisał/a:
Dlatego jak teraz oglądałem powtórkę jak było 20 kobit to żadna mi się nie spodobała Wole Kasię
To się nazwya wczesny zalążek depresji wywołanej przez "częściowy brak powodzenia" u płci przeciwnej. ExE jeszcze troche i nie zdasz matury przez "Kasię" Rób swoje, skończ studia, dorób się kasy i jakiegoś cabrio a fanki sie same będą lepiły do Ciebie :lol:

ExeQtoR 
Moderator

Wysłany: 2006-08-23, 20:50   

ramlez napisał/a:
Rób swoje, skończ studia, dorób się kasy i jakiegoś cabrio a fanki sie same będą lepiły do Ciebie

Robię swoje :D
Studia za rok ;)
Kasa-- właśnie wróciłem z roboty :D
Cabrio nio trochę przeróbek i z Fiata 126p da sie zrobić(mój wózek jeśli w 25.08.06 zdam prawko) Albo Opel Astra1 1,7TD kombi więc na laski wezmę samochód tatusia :lol:
ramlez napisał/a:
"częściowy brak powodzenia"

Lepią się te co bym nie chciał a te co chce to się nie lepią :/
Ale nie powiem Justyna na weselu była ładna i taka idealna(jak na swój wzrost) pomijam ze napisał mi przez dwa dni jakieś 200 esów :D Ale szkoda ze mieszka ode mnie ok. 120Km :/

Wracając do tematu bo ramlez, troszeczkę odbiegł to najpiękniejsze polskie dziewczyny. Ale mogli by znaleźć na prawdę piękne a nie takie "mało" piękne. ehh szkoda gadać :lol:

ramlez 

Wysłany: 2006-08-23, 21:06   

ExeQtoR napisał/a:
Lepią się te co bym nie chciał a te co chce to się nie lepią

Chcieć a mieć to ....nic na siłe ;)

a Btw. nowa "miska" mi się nie podoba :P

ExeQtoR 
Moderator

Wysłany: 2006-08-23, 22:29   

ramlez napisał/a:
a Btw. nowa "miska" mi się nie podoba

Widzie że nasze gusty są "jednakowe" zresztą jak na GG sobie powiedzieliśmy to wyszło ze jak trafi się fajna to się o nią pobijemy bo tylko 1 cecha którą ja wymagam a ty masz to obojętne a reszta jest identyczna :D więc w 100% Cię rozumiem dlaczego Ci się nie podoba :lol:

Slavo 

Wysłany: 2006-08-30, 01:12   

Ładniejsze dziopy są w tym teleturnieju z walizkami na Polsacie :)

icek 

Wysłany: 2006-08-30, 11:01   

ja tam sobie zadałem zwyczajowe pytanie po zakonczeniu tego czeogs: "a to Polka wygrała? O_o" ;-)

ramlez 

Wysłany: 2006-08-30, 11:06   

icek napisał/a:
"a to Polka wygrała? O_o"
W końcu to były wybory miss polski a nie miss world :P

Slavo, Grasz czy nie grasz :) Ale ja na Polsacie wole inny teleturniej :D "Bikini" tamte prowadzące również są ładniejsze od naszej miss poloni. :)

Slavo 

Wysłany: 2006-10-08, 21:26   

W zeszłym tygodniu włączyli nam w klasie audycję z wyborów Miss World :D Ale chłopy ze studia sobie pomacali... znaczy sfotografowali się z Misskami :P
Na samym początku Miss Polski mówi "Pozdrawiam Zespół Szkół Łączności, buziaczki!". Myślałem, że padnę :)

Dodaj do: WypowiedÄ˝ dla Wykop  WypowiedÄ˝ dla Facebook  WypowiedÄ˝ dla Wyczaj.to  WypowiedÄ˝ dla Gwar  WypowiedÄ˝ dla Delicious  WypowiedÄ˝ dla Digg  WypowiedÄ˝ dla Furl  WypowiedÄ˝ dla Google  WypowiedÄ˝ dla Magnolia  WypowiedÄ˝ dla Reddit  WypowiedÄ˝ dla Simpy  WypowiedÄ˝ dla Slashdot  WypowiedÄ˝ dla Technorati  WypowiedÄ˝ dla YahooMyWeb
Odpowiedz do tematu