Nie popisali się! Ta nowa Miss to porażka. Były ładniejsze. I to ma być najpiękniejsza Polka??? Przecież na Miss World nas wyśmieją. Aneta nie ładnie...
Wiecie Co widziałem ją w gazecie która dostałem od togo gościa co mnie uczy jeździć ') I jak zobaczyłem to powiedziałem "To u mnie na wsi są piękniejsze, a nie wspomnę że w klasie czy całym LO " Dlatego jak teraz oglądałem powtórkę jak było 20 kobit to żadna mi się nie spodobała Wole Kasię
_________________ Moderatora grzecznie się słuchamy,
nie spamujemy, nie bluzgamy...
Dlatego jak teraz oglądałem powtórkę jak było 20 kobit to żadna mi się nie spodobała Wole Kasię
To się nazwya wczesny zalążek depresji wywołanej przez "częściowy brak powodzenia" u płci przeciwnej. ExE jeszcze troche i nie zdasz matury przez "Kasię" Rób swoje, skończ studia, dorób się kasy i jakiegoś cabrio a fanki sie same będą lepiły do Ciebie
Rób swoje, skończ studia, dorób się kasy i jakiegoś cabrio a fanki sie same będą lepiły do Ciebie
Robię swoje
Studia za rok
Kasa-- właśnie wróciłem z roboty
Cabrio nio trochę przeróbek i z Fiata 126p da sie zrobić(mój wózek jeśli w 25.08.06 zdam prawko) Albo Opel Astra1 1,7TD kombi więc na laski wezmę samochód tatusia
ramlez napisał/a:
"częściowy brak powodzenia"
Lepią się te co bym nie chciał a te co chce to się nie lepią
Ale nie powiem Justyna na weselu była ładna i taka idealna(jak na swój wzrost) pomijam ze napisał mi przez dwa dni jakieś 200 esów Ale szkoda ze mieszka ode mnie ok. 120Km
Wracając do tematu bo ramlez, troszeczkę odbiegł to najpiękniejsze polskie dziewczyny. Ale mogli by znaleźć na prawdę piękne a nie takie "mało" piękne. ehh szkoda gadać
Widzie że nasze gusty są "jednakowe" zresztą jak na GG sobie powiedzieliśmy to wyszło ze jak trafi się fajna to się o nią pobijemy bo tylko 1 cecha którą ja wymagam a ty masz to obojętne a reszta jest identyczna więc w 100% Cię rozumiem dlaczego Ci się nie podoba
W zeszłym tygodniu włączyli nam w klasie audycję z wyborów Miss World Ale chłopy ze studia sobie pomacali... znaczy sfotografowali się z Misskami
Na samym początku Miss Polski mówi "Pozdrawiam Zespół Szkół Łączności, buziaczki!". Myślałem, że padnę
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum