Chciałbym żebyście tutaj wrzucili tytuły nutek których Wy sami często słuchacie i lubicie słuchać może dzięki temu odświeże swoją starą zakurzona już liste w winampie
Jak bedziecie podawać jakiś tytuł to warto zaznaczyć jaki to gatunek lub czy to orginalna wersja Wam się podoba czy też jakiś remix.
Jak Tutejszej Władzy i Wymiarowi Sprawiedliwości nie podoba się temat to nie zastanawiać się długo
Diadem-03-Miałas co chciałas.mp3
Avanti - Dwa jabłuszka.mp3
jakoś tych piosenek nasłuchać się nie mogę
Gat. Disco Polo
Oryginał.
ramlez napisał/a:
Jak Tutejszej Władzy i Wymiarowi Sprawiedliwości nie podoba się temat to nie zastanawiać się długo
Topik zostaje pod warunkiem że wszystkie osoby które tutaj podadzą swoje piosenki, maja te piosenki na oryginalnej płycie CD
W tedy na 100% topic jest zgodny z PL prawem
_________________ Moderatora grzecznie się słuchamy,
nie spamujemy, nie bluzgamy...
Chciałbym żebyście tutaj wrzucili tytuły nutek których Wy sami często słuchacie i lubicie słuchać może dzięki temu odświeże swoją starą zakurzona już liste w winampie
To nie legalne
Ostatnio spodobaly mi się następujące nutki:
Nelly Furtado - Say It Right (utworek z najnowszej płyty "Loose")
Nelly Furtado - Promiscuous (j.w.)
Sean Paul feat keyshia cole - when you gonna give it up to (ten natomiast jest z filmu "Ste up", którego zreszta nie polecam tzn. film )
Petey pablo - show me tha money (j.w)
Marcel Woods - Cherry Blossom (to już natomiast bardzo fajny trancowy kawałek)
0478. Armin Van Buuren - Simple Things (Original Mix) (vocal trance, bardzo fajna, lajtowa melodyjka... energii w sobie też trochę ma ten utworek! Dobra klimacikowo! O
Elisha wspominała Kelly Clarkson mi się podoba cała jej płyta Breakaway serdecznie wszystkim polecam
Imogen Heap - Hide and Seek - mi się bardzo podoba torchę smutaskowata ale jest cool Narcotic Thrust - 'I Like It'
Beats and Styles - Everything is Everything
Brainstorm - Thunder Without Rain
Rihanna - We Ride
Oraz ostatnio podobają mi się nutki DJ Shog'a które też polecam (m.in Running water i Life 4 Music)
To nie legalne
Co nielegalne Pytanie o ulubioną muzykę Nie żartuj
Imogen Heap - Hide and Seek
no ramlez na początku pamietam, że mówiłeś coś innego na temat tej piosenki hehe
a z piosenek polecam hmmm najpierw nutki z filmów to :
"The Girl Next Door" - David Gray "This Years Love"
"O.C" - Phantom Planet "California"
"Shrek" - wykonawcy nie znam ale po tytule można łatwo znajść "Halelujah"
a z pozostałych to hmmm może to:
Jennifer lopez - "Let's Get Loud" Tim McGraw & Faith Hill - "It's Your Love" <-- przyniosła mi bardzo dużo szczęścia Faith Hill - "Breathe" Pink - "Get This Party Started" Pink - "Just Like a Pill" Black Eyed Peas - "Pump It" Black Eyed Peas - "My Humps" Black Eyed Peas feat Justin T. - "Where Is The Love" Katie Melua - "Nine Million Bicycles" Katie Melua - "Spider's Web"
no to narazie na tyle moze później jeszcze coś dodam
no ramlez na początku pamietam, że mówiłeś coś innego na temat tej piosenki hehe
Hmm jakoś sobie przypomnieć nie mogę hehe Może za pierwszym razem mi nie przypadła ale potem posłuchałem jej pare razy i jest fajna i mi się podoba
Z filmów to (z Tokyo Drift):
- Prodigy - You'll Be Under My Wheels Fajne mocne brzmienia Przez tą nutkę polubiłem Prodigy chociaż nadal jeszcze trochę niektóre kawałki ich są "za ostre" nie to co dla Asdefa
- teriyaki boyz - tokyo drift - To też jest dobre zwłaszcza ta japonki
Z innych jeszcze to:
Pakito - Moving On Stereo (Vocal Mix) <<< ! Ale nuta a jaki remix.... :D:D :hurra:
Elisha napisał/a:
Tim McGraw & Faith Hill - "It's Your Love" <-- przyniosła mi bardzo dużo szczęścia
Extra nutka Mi jeszcze szczęścia nie przyniosła ale poczekajmy....
Aha no i jeszcze moja ulubiona Sielce Records - You Are Beautiful 2006 Mix piosenki You Are Beautiful James Blunt'a (wersja orginalna też jest super)
Omg, ale dna sluchacie.
Ja moge polecic to czego ostatnio nie moge przestac sluchac czyli:
In Flames- Reflect The Storm
Iron Maiden- Diffrent World
Wlochaty- Przemoc nie jest odpowiedzia
De gustibus non est disputandum
Pozwól, proszę, aby każdy sobie dobrał muzykę dla siebie. A uwagi na temat tego co kto słucha zachowaj dla siebie bowiem ten temat nie jest dobrym miejscem na tego typu dysputy.
To ja dorzuce coś od siebie:
1. Sismic music - It cant come quickly enough
2. Dj Digress - night system
3. Floorfilla - Sisters golden hair
4. Klubbingman - rine on a white train
5. Cascada
a. Ready for love
b. Bad Boy
c. How do you do
d. Reason
e. Everytime we touch
f. I can't stop the rain
g. One more night
h. Never ending dream
i. Shut up
6. Keira Green - all out of love
7. Dj Cammy - Dancing in the dark
8. E-rotic - extasy
No i coś mocniejszego :D
1. Breeze & Styles - you're shining oraz heartbeatz
2. Storm Sydicut - hold me in your arms
3. Analogic Disturbance - wait a second rave mix
4. Shoutstylers - Tjuuuw
no i takie jesio : fly on the wings of love, let me by your fantasy, children of a dark...
to takie ulubione
_________________ "Mistrzem jest ten, kto patrząc oczmi na to, co wszyscy widzieli, umie dopatrzeć się piękna w tym, co jest zbyt pospolite, aby być zauważone przez innych (...) Być człowiekiem,a dopiero potem artystą."
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum