Wysłany: 2006-11-08, 17:24 Tekst na Język Polski...
Witam!
Mam problem;
mianowicie pani zadała mi napisać
"Kodeks zachowania i postępowania człowieka XXI wieku."
... nie wiem co napisać, szukałem w sieci ale nic nie znalazłem.
Może Wy mi pomożecie...
Net, czegoś takiego nie mam. Ale to chyba trzeba wymyślić, tylko takie zasady żeby one były jak najbardziej realne. Pomyśl, np. Człowiek powinien dbać o cystoć planety, mniej zaniecyzszczał środowisko itp. pomyśl co byś w tym zawarł
Ja bym poszedł i w kierunku tego, że człowiek zmierza do samozagłady i utraty już jakichkolwiek wartości. Są one zatracane i sponiewierane. Szerzą się wojny i nagminne łamanie praw człowieka. Teraz rozwiń tą myśl .
Ja bym poszedł i w kierunku tego, że człowiek zmierza do samozagłady i utraty już jakichkolwiek wartości. Są one zatracane i sponiewierane. Szerzą się wojny i nagminne łamanie praw człowieka. Teraz rozwiń tą myśl .
i możesz na koniec zakończyć puentą - że jak człowiek nie będzie żył według określonych norm moralnych to nastąpi zagłada
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum