Gra składa się z 3 części:
- etapy 1-5 - wystarczy logicznie myśleć
- etapy 6-9 - trzeba zaglądać do kodu, lecz zadania są łatwe
- etapy 10-18 - wymagają dokładniejszej analizy kodu, większej wiedzy i wykonywania obliczeń
Możecie oceniać. Co myślicie o grze? Można grać szczerze lub używać specjalistycznych narzędzi typu XDebug.
Ostatnio zmieniony przez WebCM 2007-04-09, 12:15, w całości zmieniany 1 raz
hmm 5/6! pomysł ciekawy wykonanie też dobre. stoję na początku trzeciego etapu. wiem co mniej, więcej trzeba w tym zadaniu zrobić, ale nie wiem jak ale gra fajna!
[ Dodano: 2007-04-09, 09:41 ]
nie nie ma szans 10/18 i dalej nie da rady. może kiedy indzej mi coś wpadnie do głowy
_________________ It's a beautiful day! Don't let it go away!
Podpowiedź - użyj klawiatury, aby uaktywnić pole tekstowe.
ja mam ten sam problem... wpisuję hasło, klikam co należy i nic. przejście zablokowane, czyli zmienna powinna się już równać jeden, ale się nie równa...
_________________ It's a beautiful day! Don't let it go away!
Z pomocą Petermechanic (nie wielką) alb inaczej przy częściowej pracy wspólnej ))) W końcu ja PHP nie znam I bazowałem na googlarce A wynik mówi sam za siebie że najważniejsze logiczne myślenie
[ Dodano: 2007-04-10, 16:27 ]
BUG w tej grze Wystarczy się pobawić ciastkami i w mgnieniu oka możecie przejść całą grę
PS: Ale fakt faktem że większa satysfakcja jak się przejdzie "normalnie" tą grę:)
_________________ Moderatora grzecznie się słuchamy,
nie spamujemy, nie bluzgamy...
Ja już też, troszkę przypomocy Exe'ka Ale ten skrypt nie jest bezpieczny-łatwo go złamać w ciasteczkach. Ale ja wolełem się pobawić i sam przejść. Fajna zabawa. Pim, będziesz trzeci ?
Wg mnie nie ma sensu ograniczać za wszelką cenę dostępu do dalszych poziomów - będą one do złamania, nawet gdybym zamiar numeru etapu umieszczał ciąg znaków, np. "AXGH15". Rozwiązaniem są konta użytkowników wraz z numerem ukończonego etapu. Dodatkowo należałoby bardziej skomplikować wysyłanie odpowiedzi.
Tak więc kto ma problemy z pewnym poziomem i chce spróbować swoich sił w kolejnym - może zmienić numer poziomu - przydatne zwłaszcza wtedy, gdy się ukończyło już część etapów.
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum