Rozumiem że ta mucha to odzielna warstwa, tak? Jak byś ograniczył krycie lepiej by wyszła . Po za tym wyciąłbym liść i pająka i umieścił na innym tle, bardziej wyrazistym - może byś się pobawił tym tłem techniką HDR? Ta mucha jakaś nie realistyczna - dodałbym jakiś filtr - może subtelne rozmycie a potem delikatny szum. Najlepiej pająk wyszedł . Dam 5/6 bo chodziło tu chyba raczej o zdjęcie, a nie grafike.
hmm zdjęcie ładne, pomysł też świetny, ale... mucha jest, tak jak napisał nebeu jakaś taka... mało naturalna na pierwszy rzut oka nie kapnąłem się, że to fotomontaż, ale już po kilku sekundach znałam całą prawdę
mimo wszytko 5+/6, za pomysł
_________________ It's a beautiful day! Don't let it go away!
ale następnym razem, zrobie fotomontarz, że się nie kapniecie...
Rób, rób, chętnie ocenimy . A ta mucha muszę przyznać jako fotografia na kwiatku już jakoś tak dziwnie wygląda. Ja byłem pewien że ty ją z neta ściągnąłeś, a tu psiukus.
ale następnym razem, zrobie fotomontarz, że się nie kapniecie...
Rób, rób, chętnie ocenimy . A ta mucha muszę przyznać jako fotografia na kwiatku już jakoś tak dziwnie wygląda. Ja byłem pewien że ty ją z neta ściągnąłeś, a tu psiukus.
Aparat masz spoko
nie, wszystkie modele sa z mojej ręki robine.. ale nawet wyciąłem spoko nie?
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum