http://www.heavymusic.org
Serdecznie zapraszamy do odwiedzania stosunkowo nowego forum dyskusyjnego o tematyce muzycznej, w którym szczególny nacisk kładziemy na muzykę rockową i metalową. Wszyscy, zarówno fanatycy ciężkiego, jak i lżejszego brzmienia, znajdą tu coś dla siebie. Każdy user jest oczywiście mile widziany. Jeszcze raz serdecznie zapraszamy i zachęcamy do czynnego udzielania się na naszym forum
Szkoda, że nie ma co oceniać, a styl jest z gotowych skryptów
…ale skoro to forum muzyczne, zrobię wyjątek i zamknę ten temat dopiero 2007-10-27...
Pamiętajmy jednak, że dział nie jest pod tytułem zareklamuj swoje forum, tylko pochwal się swoimi osiągnięciami – forum każdy głupi potrafi postawić
Za wygląd 2/10 - bo nie odnosi się w ogóle do tematyki forum, a raczej do piractwa i hackerstwa - pozdro, ale wiem jak cięzko rozwinąć forum, jeszcze dobre *muzyka jest zawsze w cenie!!
A mnie się nie podoba wygląd.
Za ciemne, mało czytelne i nijak nawiązujące do muzyki. Czaszki kojarzą mi się ze śmiercią lub piratami, także to motyw dobry raczej dla zjazdu amatorów pływania pod piracką banderą
Oprócz tego można by ograniczyć wielkość obrazków w podpisach - u niektórych userów zajmują one więcej niż post
lupinek, Trochę się nie zgadzam bo po części lubię metal jako typ muzyki ) Więc trupia czaszka jak najbardziej pasuje Ale to raczej styl Vader'a :PPPP A ja gustuje w czymś lżejszym Ale grafika owszem w stylu(rytmie[atmosferze]) metalu
_________________ Moderatora grzecznie się słuchamy,
nie spamujemy, nie bluzgamy...
Jednakże wygląd trochę przypomina forum dla satanistów (bez obrazy).
Nebeu A widział ty kiedyś klip "Hammerfall - Hearts On Fire.mpeg" <-- tam np. masz kościotrupa wstającego z grobu Albo ten ]:-> "Cradle Of Filth - Her Ghost In The Fog.mpg" To będziesz wiedział na czym ta muza polega ale to wcale nie wszystko musi się z tym kojarzyć np: "Hunter - Kiedy Umieram.mpg" ) Już jest tak trochę z lajjjjtu Ale fajne i wcale nie takie satanistyczne A z innej beczki Żeby nie było że tylko płeć męska śpiewa "Pośród kwiatów i cieni.mpg" całkiem ładna ta kobita zresztą głos ma też ładny i piosenka też całkiem niczego sobie a atmosfera trochę jak w Rammstein'nie
PS: podsumowując nigdy się nie da dobrać obrazka aby pasował do każdej piosenki )) Każdy ma inne przesłanie a kolega poszedł w styl Death Metal'u P i tyle ))
_________________ Moderatora grzecznie się słuchamy,
nie spamujemy, nie bluzgamy...
ExeQtoR, widziałem, widziałem . Znam to i owo. No może się źle wyraziłem "sataniści". Ale np. do takiego kultowego zespołu jak W.A.S.P a w szczególności "Be somebody" to szata graficzna pasuje .
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum