Strona Główna     FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy

Poprzedni temat :: Następny temat
Otwarty przez: Asdef
2007-10-24, 16:09
HeavyMusic.org
Autor Wiadomość
PiotreQ9

Wysłany: 2007-10-24, 15:27   HeavyMusic.org

http://www.heavymusic.org
Serdecznie zapraszamy do odwiedzania stosunkowo nowego forum dyskusyjnego o tematyce muzycznej, w którym szczególny nacisk kładziemy na muzykę rockową i metalową. Wszyscy, zarówno fanatycy ciężkiego, jak i lżejszego brzmienia, znajdą tu coś dla siebie. Każdy user jest oczywiście mile widziany. Jeszcze raz serdecznie zapraszamy i zachęcamy do czynnego udzielania się na naszym forum

Administracja HeavyMusic.org

Asdef 
Administrator

Wysłany: 2007-10-24, 16:03   

Szkoda, że nie ma co oceniać, a styl jest z gotowych skryptów
…ale skoro to forum muzyczne, zrobię wyjątek i zamknę ten temat dopiero 2007-10-27...

Pamiętajmy jednak, że dział nie jest pod tytułem zareklamuj swoje forum, tylko pochwal się swoimi osiągnięciami – forum każdy głupi potrafi postawić ;)

Za wygląd 2/10 - bo nie odnosi się w ogóle do tematyki forum, a raczej do piractwa i hackerstwa - pozdro, ale wiem jak cięzko rozwinąć forum, jeszcze dobre *muzyka jest zawsze w cenie!! ;)
http://img528.imageshack.us/img528/3311/dn9ar.png

Petermechanic 
Wymiata!

Wysłany: 2007-10-24, 17:48   

ten model stylu widziałem, ale widzę, że grafika Twoja :P
5/5 za grafikę, więcej nie oceniam, bo nie ma co. Kodu? silnik phpBB. Postów? ...

Net 
neD

Wysłany: 2007-10-27, 13:50   

9+/10 za grafikę :D

lupinek 

Wysłany: 2007-10-27, 15:41   

A mnie się nie podoba wygląd.
Za ciemne, mało czytelne i nijak nawiązujące do muzyki. Czaszki kojarzą mi się ze śmiercią lub piratami, także to motyw dobry raczej dla zjazdu amatorów pływania pod piracką banderą ;)
Oprócz tego można by ograniczyć wielkość obrazków w podpisach - u niektórych userów zajmują one więcej niż post :?

ExeQtoR 
Moderator

Wysłany: 2007-11-05, 18:21   

lupinek, Trochę się nie zgadzam bo po części lubię metal jako typ muzyki :) ) Więc trupia czaszka jak najbardziej pasuje :P Ale to raczej styl Vader'a :PPPP A ja gustuje w czymś lżejszym ;] Ale grafika owszem w stylu(rytmie[atmosferze]) metalu 8)

lupinek 

Wysłany: 2007-11-06, 19:04   

Hmmm... Ja też lubię metal, ale ten theme nijak mi pasuje ;]

nebeu 
Moderator

Wysłany: 2007-11-06, 19:16   

lupinek napisał/a:
Hmmm... Ja też lubię metal, ale ten theme nijak mi pasuje ;]

Tu się zgadzam z kolegą. Też lubię ten rodzaj muzyki. Jednakże wygląd trochę przypomina forum dla satanistów :D (bez obrazy).

ExeQtoR 
Moderator

Wysłany: 2007-11-06, 20:47   

nebeu napisał/a:
Jednakże wygląd trochę przypomina forum dla satanistów (bez obrazy).

Nebeu :P A widział ty kiedyś klip "Hammerfall - Hearts On Fire.mpeg" <-- tam np. masz kościotrupa wstającego z grobu :D Albo ten ]:-> "Cradle Of Filth - Her Ghost In The Fog.mpg" To będziesz wiedział na czym ta muza polega ale to wcale nie wszystko musi się z tym kojarzyć :) np: "Hunter - Kiedy Umieram.mpg" :) ) Już jest tak trochę z lajjjjtu :) Ale fajne :D i wcale nie takie satanistyczne :) A z innej beczki ;) Żeby nie było że tylko płeć męska śpiewa :D "Pośród kwiatów i cieni.mpg" całkiem ładna ta kobita zresztą głos ma też ładny i piosenka też całkiem niczego sobie a atmosfera trochę jak w Rammstein'nie :P

PS: podsumowując nigdy się nie da dobrać obrazka aby pasował do każdej piosenki :) )) Każdy ma inne przesłanie a kolega poszedł w styl Death Metal'u :P P i tyle :) ))

nebeu 
Moderator

Wysłany: 2007-11-06, 22:46   

ExeQtoR, widziałem, widziałem :P . Znam to i owo. No może się źle wyraziłem "sataniści". Ale np. do takiego kultowego zespołu jak W.A.S.P a w szczególności "Be somebody" to szata graficzna pasuje :P .

lupinek 

Wysłany: 2007-11-11, 12:43   

ExeQtoR, Myślę, że Hearts on Fire to najcięższych nie należy, więc IMO ta szata i tak mi nie pasi :P

Chyba. że autor layouta miał na myśli, że metalem można doprowadzić sąsiadów do śmierci ;]

Odpowiedz do tematu
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach