WWW.sto4.edu.pl - tam gdzie jest spis SZKOŁA / KADRA / nie można znaleźć bo napisy migają co nie umożliwia szukanie… jak już się upierasz na migotanie to chociaż niech nie znikają te napisy!
3-/6
WWW.czarektransport.strefa.pl –
Strony promocyjne robi się tak.. http://www.mmmakers.pl/?s...d=64&show_kat=1
Mają przykuwać uwagę, muszą mieć śliczny styl…
Projektowanie stron nie polega na samym wklejaniu gifów i układanie je na stronie…
Oprócz tego trzeba jeszcze ładnie wszystko skomponować, wystylizować…
Najlepiej robić swoją grafikę, autor gifów może się przypierniczyć a w szczególności do twojej strony, bo jest to w celu komercyjnym wykonana…
Dlatego najlepiej wziąć aparat… odpalić corela, photoshopa… nauczyć się robienia grafiki, bo bez niej nie wróże ci przyszłości…
2+/6
Strona żony
Tu musisz się postarać, odpalić notatnik pisać źródło strony ręcznie…
Nie FrontPage’u bo on dopisuje tyle znaczników że strona waży 2 razy więcej
Sugestia… jak robisz stronki to też uważaj na to że ktoś może korzystać nie tylko z InternetEksplorer (IE) i na innej przeglądarce może wyglądać inaczej
Grafikę robić najlepiej tak… narysować sobie layoucik w całości zapisać do PNG i pociąć grafikę… i wstawiać ją na stronie… za pomoca warstw…
Ps. pamiętam moją pierwszą stornę... kiedy mnie za nią każdy jechał..
ja cie jechac nie będę bo jest i tak lepsza niż moja pierwsza, czyli nie jest aż tak źle...
ale nastęne musza być lepsze... 3-/6 - ocena ogólna za wsio (czyt: wszytko)
nie mam pojęcia dlaczego moje odpowiedzi są wyswietlane jako gość.... skoro jestem zalogowany
Wyloguj się i zaloguj ponownie - podczas logowania postaw ptaszek przy "Zaloguj mnie automatycznie przy każdej wizycie:"
Nastepnym razem z takimi problemami tutaj się zgłaszaj
ale chyba możecie przyznać ze jak na 6 mies. to i tak nie źle, i nie wspomne ze po drodze zrobiłem już 4 kompy od podstaw (całe oprogramowanie) to narazie tyle i będę miał mnóstwo pytań na swojej drodze edukacyjnej, licze na wasza pomoc.
Pozdrawiam. batory
[ Dodano: 2006-03-30, 15:28 ]
zabieram się za lekterę wszystkich nadesłanych linków, a w pracowni żony nowe problemy..... za 2-3 godz. poprosze o pomoc- jeśli można.....
_________________ Urodziłem się zmęczony... żyje by odpoczywać...
zawsze można się pytać...
przed każdym raczkującym userem daleka droga jest...
sam raczkuje i wiem co to znaczy, szukać info na temat który nie jest nam znany 100%
często jest tak że ja sam jak czytam czyjeś sloganowe skróty to się w nich gubię
Dzięki asdef za słowa otuchy i wsparcie. Napewno będe stałym bywalcem Forum na które zaprosił mnie linkiem " nebeu " ze strony Forum ks-ekspert.
Ps.pewnie idiotyczne pytanie ale zapytam o definicje user, nie dziwcie się po prostu jestem jeszcze zielony i kazde nowe wyrazenie chcę rozumieć w 100%
_________________ Urodziłem się zmęczony... żyje by odpoczywać...
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum