IMO przerzuciłbym gdzie indziej tą reklamę żółtą i poszerzył część gdzie są arty. Ewentualnie można jeszcze menu przesunąć w lewo. Tak poza tym to strona mi sie podoba. Daję 4+/5.
Rozszerz ją bo jest bardzo wąska
Nie podoba mi się odcień obramowania… tabel – to rzecz gustu dlatego może tylko mi nie pasuje ten zestaw?? Ale wydaje mi się że lepsze byłoby obramowanie koloru kości słoniowej… takie jak kratka w background (nie myl kratki w top’ie)
Top hmmm… skromne ale ładne, stylowe, jedno mam zastrzeżenie za duże (czyt: za wysokie co do zawartości)
Za duży jest też odstęp między topem a dolnymi tabelkami
Powiem szczerze: poprzednia była zdecydowanie lepsza. Jedyne co tutaj jest fajniejsze to to, że nie ma już tabel i poszerzyłeś info. A co do menu, loga i tła jest gorzej.
Gość
Wysłany: 2006-04-02, 14:19
Tabele są jakbyś nie zauważył...
działów jest już mniej tylko te najczęściej oglądane i wiem, że to przejdzie...
Inni mi mówią, że jest lepiej i wg. mnie tak jest...
Zielony kolor nie pasuje do niebieskiego :kwasny:. Mógłbyś dać samo tło do samego tekstu. I jescze linki w menu: Litera S jest oddzielnym linkiem od trona Główna.
_________________ "Zawsze łatwiej jest zmienić kod, którego jeszcze nie napisałem"
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum