_________________ We, who not deny the animal of our nature
We, who yearn to preserve our liberation
We, who face darkness in our hearts with a solemn fire
We, who aspire the truth and pursue it's strength...
Padłem. Czy to było w generatorze jakimś robione czy co? W twoim wieku to ja podstaw PHP się uczyłem i lepsze layouty robiłem. Ale jak widzę - teraz wystarczy umieć podstawy HTML żeby być h4x0rem.
Ja bym czegoś takiego nie pokazał, nie lubię jak ktoś po mnie jedzie jak na dzikiej świni. Kompromitacja, człeku.
Skoro już zeszłeś na taki temat to ja też sobie pozwolę bo NA TYM FORUM NIKOGO OBRAŻAĆ NIE BĘDZIESZ!!
A teraz do rzeczy:
Odezwał się wielki h4x0r Jak chcesz to ja mogę Cię w przeciągu 10 sekund skompromitować I to tak że byś się nigdy w życiu nie skapł że to ja A wierz mi że potrafię być upierdliwy dla takich jak Ty Bo nie będę tolerował takiego zachowania w tym miejscu.
Jaki uprzejmy Ale chyba pomyliłeś tematy Bo tu nie miejsce na ocenianie twojej strony od której wstrzymam się od głosu
PS:
Mamusia Cię nie nauczyła że jak chcesz aby ktoś Ci ocenił stronę to się zakłada inny Temat z nią związany a nie wpycha się komuś w temat??
Kultury to ty za grosz w sobie nie masz
------
Przepraszam za wyrażenia ale gościu mnie zdenerwował troszeczkę
edit///
W 10s to może nie bo to by było zbyt łagodne Byś za szybko się skapnął co bym Ci zrobił Więc będzie powoli ;> O ile chcesz
_________________ Moderatora grzecznie się słuchamy,
nie spamujemy, nie bluzgamy...
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum