wiem, nie ma tych fatalnych kreseczek ukośnych
a tak bardziej dogłębnie mi powiedz co jest źle
Maciek napisał/a:
To ja się wypowiem:
- ramke dodaj, może troche elegantsze będzie
- "serwis komputerowy" troche większy zrób
-/+ napis "PCTown.pl" troche nie pasuje do reszty, ale to już wątpliwe
+ przyjemne kolory
+ ładny wzór
Jak coś mi jeszcze zaświta to napisze, a narazie to dam 8/10. (nie sugeruj się liczbą minusów i plusów )
napis musi być, jak inni się domyślą adresu?
jeszcze pokombinuje z tymi kreseczkami, może to podkreśli styl
większy napis "S* Komp*" próbowałem dać większy jeszcze jak projektowałem, ale tak jakoś się źle prezentować - dlatego go zminimalizowałem do minimum
kolory, zawsze się staram ładne dobierać - muszą być żywe
To ja się wypowiem:
- ramke dodaj, może troche elegantsze będzie
- "serwis komputerowy" troche większy zrób
-/+ napis "PCTown.pl" troche nie pasuje do reszty, ale to już wątpliwe
+ przyjemne kolory
+ ładny wzór
Jak coś mi jeszcze zaświta to napisze, a narazie to dam 8/10. (nie sugeruj się liczbą minusów i plusów )
napis musi być, jak inni się domyślą adresu?
jeszcze pokombinuje z tymi kreseczkami, może to podkreśli styl
większy napis "S* Komp*" próbowałem dać większy jeszcze jak projektowałem, ale tak jakoś się źle prezentować - dlatego go zminimalizowałem do minimum
kolory, zawsze się staram ładne dobierać - muszą być żywe
aha, troszkę więcej krytyki proszę
Nie chodzi mi żeby wywalić w ogóle napis PCTown.pl tylko go jakoś tak wprowadzić w styl całości.
Kreseczki by nadały styl, że to userbar, chyba że chcesz żeby zostało oryginalnie.
"S* Komp*" to może wogóle walnąć tak jak to robią w userbarach na kwadratową czcionkę (visitor tt2 brk, czy coś) to jeszcze bardziej podkreśli styl userbara.
A kolorki to są prześliczne. Wtedy to już zależnie od themu forum można dobrać .
_________________ "Zawsze łatwiej jest zmienić kod, którego jeszcze nie napisałem"
A co do tego napisu PCTown.pl to on taki samotny po tej lewej stronie sobie siedzi. A po prawej taka ciemność góruje.
Ja bym proponował jakiś taki element w stylu zer i jedynek, żeby się nie rzucał w oczy ale wypełniał tą przestrzeń. To nie muszą być wcale zera i jedynki, ale taki przykład podałem.
Więcej, to już sam musisz się wykazać swoją inwencją.
_________________ "Zawsze łatwiej jest zmienić kod, którego jeszcze nie napisałem"
Macie mój układ danych;) Oczywiście co innego jak się robi od podstaw a co innego jak się zamazuje co nieco
i niestety gradientu nie mogę dać w gimpie jako kolor czcionki
A i napis PCTown.pl ma być większy taki jak na Asdef'a robionych userbar'ach
[ Dodano: 2006-10-23, 22:51 ]
A i kolorki to już musi Asdef dobrać mi chodziło aby pokazać sam układ Jak aj to bym widział
to www. specjalnie ma być miej widoczne ale nie mniej jednak powinno być aby nie było wątpliwości że to adres (dedykowane super początkującym userom) A i napis Serwis komputerowy do koloru dobrać bo u Ciebie Asdef to ja przez lupę musze patrzeć o 23.30 a to ma być według mnie jasne i czytelne i przede wszystkim zachęcające
[ Dodano: 2006-10-23, 23:25 ]
No to ten już troszeczkę poprawiłem i tak jak ten wygląda tak według mnie będzie lepiej ale rozmowę toczymy dalej
[ Dodano: 2006-10-23, 23:47 ]
Ten ostatni jest chyba najlepszy w końcu kolorki dobrała kobieta
_________________ Moderatora grzecznie się słuchamy,
nie spamujemy, nie bluzgamy...
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum