mnie ugryzło w oko tylko na razie:
to że w zakładkach:
-O mnie
-Praca
-Linki
-kontakt
Dane nie mieszczą się na głównej części strony a wychodzą po za nią a że jest na dole biały pasek i tekst też jest biały to nie da się go łatwo przeczytać Dlatego musisz to poprawić
reszta nawet
_________________ Moderatora grzecznie się słuchamy,
nie spamujemy, nie bluzgamy...
ja widzę tak samo jak ExeQtoR. Nie znam się na tym ale mi odpowiada niebieski kolor, stronka jest prosta i prostotą przyciąga mi się podoba
_________________ "Mistrzem jest ten, kto patrząc oczmi na to, co wszyscy widzieli, umie dopatrzeć się piękna w tym, co jest zbyt pospolite, aby być zauważone przez innych (...) Być człowiekiem,a dopiero potem artystą."
Właśnie nie mam pomysłu gdzie włożyć te wszystkie statystyki .
Spróbuj umieścić jakiegoś gifa tych statystyk w stopce wyrównane do prawej strony lub pod stopką zaraz pod prawą dolną krawędzią strony Myślę że jakiś obrazek zw ze statystykami bez problemu dopasujesz do reszty strony.
moje dwie uwagi:
- linki chyba będzie jak umieścisz i dwóch albo trzech kolumnach, a po wejściu do linków dasz jakieś "wybierz kategorię" albo coś w ten deseń
- dopasuj kolorystycznie księgę gości.
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum