Witam nie mogę uruchomić gry FEAR. Gra instaluje mi sie normalnie, po uruchomieniu gry pojawia mi się czarny obraz i nic dalej nie idzie. Mam pentium d915 2.8, karte graficzna radeona x1600pro 256mb oraz 1gb pamięci. Co moze byc tego przyczyną??
Wymagania:
Procesor 1.4 GHz, pamięć 512 MB, karta graficzna min: GF4Ti/Radeon9000 64 MB, 5 GB na dysku twardym, system Windows XP/2000
Może przeinstaluj grę...
Mówisz że u kumpla chodzi - z tych samych nośników?? Bo jak nie to może płyte masz porysowaną?? Ja jak w coś gram to sobie zawsze obraz robie bo mi się później płyty nie chce wsadzać do napędu...
Masz oryginał, więc możesz sorzystać także z pomocy technicznej wydawcy/producenta gry.
przed uruchomieniem gry wprowadziłem jeszcze jedna zmianę: zmieniełem tryb zgodności na 98/me i gra dobrze cyka. I dzis okazało sie ze nie musze wyjmować kabla od neta.
przed uruchomieniem gry wprowadziłem jeszcze jedna zmianę: zmieniełem tryb zgodności na 98/me i gra dobrze cyka. I dzis okazało sie ze nie musze wyjmować kabla od neta.
a to dziwne, bo ja mam FEAR i nie potrzebuje zgodności :O
ale skoro działa to fajnie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum