w sumie tez nie jestem wielkim entuzjasta tej serii ale jestem ciekaw jaka jest ta nowa TOCA, wiele osob ja zachwalalo tylko z powodu dobrych recenzji jednak nikt w nia jeszcze nie gral
nie ma w niej takiego wrażenia z jazdy co w NFS'ie
Czlowieku...porownywanie NfS'a do ToCA to tak jakbys porownywal ciezarowke do malucha
Toca to typowy sumulator jazdy nastawiony na realizm.
Bez porzadnej kierownicy oraz wprawy na poziomie pro niemasz co startowac.
Owszem...gra ma poziom arcade na ktorym mozna juz bezproblemowo na klawie gra...tylko co to za przyjemnosc.
Co do NfS'a.
To jest typowa arcadowa nastawiona na zabawe a nie na spedzanie przed kierownica paru godzin w celu opanowania jednego pojazdu.
Tutaj liczy sie tylko predkosc, zabawa, i tuning autek.
Dlatego jesli jestes zapalonym samochodziarzem i wiesz co i jak...to nic nie musze mowic bo juz napewno dawno w Toce grasz.
Ci co dopiero pragna wejsc w swiat realnych wyscigow, Toca to rowniez dobry wybor ( zwazajac na bardzo malo gier tego typu ).
wolał bym już ściągnąć (co zresztą zrobiłem) NFS'a niż TOCe. nie ma w niej takiego wrażenia z jazdy co w NFS'ie
święta racja. Toca jest fajna wtedy gdy masz młodzszego brata i gracie razem na 2. tak na solo to ta gra jak dla mnine nie ma grywalności. Need For Speed jest o niebo lepszy. w toca scigasz się tylko po torach i to wcale nie jest takie jeezy jak jazda po terenie. szczeże to ja już rally championship extreme wole. ale jak lubisz realistyke (ledwo sie z trawy wyjeżdza) to postaw na toca race driver.
wedlug mnie ta gierka jest z*******a grafa, fizyka jazdy, kupe samochodów, dopracowane trasy i tryby no poprostu bania co do nfs tez lubie ale nie porownuje za bardzo bo jakoś nie pyli...
/////////EDIT by nebeu
Proszę ładniej wyrażać swoje emocje na przyszłość...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum