Wysłany: 2009-05-12, 13:33 CSI: Kryminalne Zagadki Las Vegas, Nowego Jorku, Miami...
Większość osób oglądających Polsat lub jakąś przyzwoitą telewizję satelitarną zna popularny na całym świecie serial CSI...
Nie wiem jak wy, ale zainteresowałem się tym serialem do tego stopnia, że kupiłem zestaw czterech gier CSI, tj: CSI Kryminalne zagadki Las Vegas - 3 wymiary zbrodni, CSI Kryminalne zagadki Las Vegas, CSI Kryminalne zagadki Las Vegas - Mroczne Motywy oraz CSI Kryminalne zagadki Miami.
Pierwsza z nich była wyjątkowo udanym zakupem, gdyż fabułą grafika itp. spełniła moje oczekiwania w 100%, a nawet mnie nieco zaskoczyła. Trzy kolejne pod względem fabuły były porównywalne, lecz pod względem grafiki o wiele gorsze...
Stąd moje pytanie, czy gra ktoś w to w ogóle??? I czy ktoś zna jakieś sprawdzone patche do tych trzech ostatnich, co do których mam gorsze zdanie...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum