WebCM
zobadcz sobie tutaj xD poklikasz se troszeczke )))
Ukryta Wiadomość:
Jeśli jesteś *zarejestrowanym użytkownikiem* musisz odpowiedzieć w tym temacie żeby zobaczyć tą wiadomość --- If you are a *registered user* : you need to post in this topic to see the message ---
_________________ Moderatora grzecznie się słuchamy,
nie spamujemy, nie bluzgamy...
ExeQtoR: Hehe, poklikałem trochę, ale udało mi się wyjść stamtąd Nieskończona pętla?
Zobaczę, co jeszcze ciekawego kryje się w forum.
Ukryta Wiadomość:
Jeśli jesteś *zarejestrowanym użytkownikiem* musisz odpowiedzieć w tym temacie żeby zobaczyć tą wiadomość --- If you are a *registered user* : you need to post in this topic to see the message ---
W sieci jest dużo poradników na temat bezpieczeństwa. Warto poczytać forum.php.pl. Polecam też blog Bełdzia ze społeczności forum Eksperta i blog twórcy OPT 2. Patrz na datę artykułów - część z nich powstała jeszcze przed PHP 4 lub 5.
Dużo nie myślałem mamy rok 2009 ale mogłem dać jakiś inny beznadziejny warunek z kosmosu xD w razie czego user odpocznie po 2009 kliknieciu xD masz to w kodzie
ExeQtoR, WebCM, Petermechanic: Trzymajecie punkty za pomoc w poprawieniu forum. Dobrzy jesteście... Trochę już poprawiłem, ale próbujcie dalej...
A co do panelu admina to nie macie szans go znaleźć... Pewnie już zauważyliście, ale i tak wam powiem: całe forum to jeden plik, w którym jest tylko jedno miejscem na wpisanie jakiego kolwiek tekstu... Więc próbujcie... Jak już będziecie wiedzieć jak i gdzie coś wpisać, to jeszcze zostanie wam hasło... noo i pliczek (131bajtów)...
Dobra, nie mówię więcej bo serio się włamiecie... Który macie level?
Zablokowałeś znaczniki "<" i ">" i ich kombinacje ale ... co jak chce podać kawałek kodu w C++ np.:
Kod:
std::cout << 'helo word' << endl;
i taki laik sie zapyta Ciebie dlaczego ten kawałek kodu nie działa ale przez tą blokadę nie może sie zapytać ;> więc zrezygnuje z fora twojego na rzecz PCT xD
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum