Zamierzam się naumieć w końcu c++ więc chętnie o tym poczytam... I może coś w stylu pierwsze kroki na linuksie - temat bardzo popularny, może się przydać...
Aha, skończyłem już oglądać Prison Breaka bo obejrzałem już wszystko więc moge pare tutków napisać jak będzie o czymś co potrafie...
ja myślałem o nowoczesnym tworzeniu stron internetowych, czyli css+div, czy może ajax.
to mnie kusi, oczywiście bez Ajax, gdyż nie posiadam na jego temat wiedzy...
ale jak znajdę czas to wydam parę tuków, jak sukcesywnie tworzyć stronę opartą na tych dwóch frykasach div+css
ja myślałem o nowoczesnym tworzeniu stron internetowych, czyli css+div, czy może ajax.
to mnie kusi, oczywiście bez Ajax, gdyż nie posiadam na jego temat wiedzy...
ale jak znajdę czas to wydam parę tuków, jak sukcesywnie tworzyć stronę opartą na tych dwóch frykasach div+css
ja próbowałem kiedyś, ale mi się strony pod IE rozjeżdżały a ajax - advAJAX bawiłem się nim kiedyś, całkiem przyjemny.
_________________ It's a beautiful day! Don't let it go away!
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum