Chcesz kameleona zamiast pingwina? Nic prostrzego. W pakiecie jezykowym, widze ze spolszczyles Opere wiec bedziesz wiedzial gdzie on jest, dodaj SuSE w nastepujacym miejscu:
[Info]
Language="TU; pl"
; The string below is the language name in its own language
LanguageName="Polski"
Charset="utf-8"
Build.Linux=499
Version.Linux=9.10
DB.version=852
Zapisz, zresetuj przegladarke. Moze byc tak ze przestanie byc po polsku, ale wystarczy wyczyscic historie, albo wylaczyc. W inny sposob nie da sie zmienic identyfikacji Opery (jesli nie chcesz sie meczyc)
Jasne ze tak. Najprostrzym sposobem jest sciagniecie wtyczki "Useragent switcher" czy jakos tak. I tam sobie ustawiasz. Albo jesli wiesz co i jak to w pasku adresu wpisz:
about:config
I tam ustaw. Ale tu trzeba wiedziec wiecej na ten temat, ale warto poczytac bo daje to wieksze mozliwosci Oczywiscie ja wole drugi sposob Choc nie wiem jak to bedzie na Windowsie.
1.W pole adresu wpisujesz about:config
2. W pole filtr wpisujesz "useragent", jak na screenie:
3. Z listy wybierasz general.useragent.locale (niekoniecznie będzie pogrubiony jak na screenie) i klikasz go dwa razy.
4. Pojawia się okienko. Wpisujesz w nie co chcesz. Ja wpisałem suse i będę miał kameleona pod postem
5. Miłego surfowania!
_________________ It's a beautiful day! Don't let it go away!
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum