wojewoda, nie wiesz wszystkiego, te krzaczki to coś w deseń "Podoba mi się wasze forum" tylko kodowanie ruskie .
Krolik, ja paniemaju russkijj jazyk haraszo, ili u menja niet kirilicy
Nie chce mi sie ryc po opcjach, zeby suselka na cyrylice przestawic i do tego szukac literek po klawiaturze. A forum ma kodowanie srodkowoeuropejskie, dlatego tekst kolegi ze wschodu widzialem jako krzaczki.
Asdef - ja pisać to tak jakby kali miec krowa. Rosyjski tez sie odmienia, powinno byc ja piszu
//ja pisać po obcokrajowiec - ja pisać po polski - sorry za edycję, ale nie chciałem już zmieniać tematu Adf
Tak, jestem przekonany. phpBB jest gdzieś w "środku" straszliwie dziurawe. I widzę, że to nawet zabezpieczenia na rejestrację przestały działać. Z tego można wywnioskować - albo zabezpieczą skrypt, a nie ulepszają non stop wygądu, albo...... sam nie wiem
Kierowniku jasnoniebieściutki (czy tam jak tam sie ten kolorek nazywa ) - została jeszcze rejestracja do zrobienia bo przed chwilą wykolegowałem zarejestrowanego bota.
Kierowniku jasnoniebieściutki (czy tam jak tam sie ten kolorek nazywa ) - została jeszcze rejestracja do zrobienia bo przed chwilą wykolegowałem zarejestrowanego bota.
nie pośpieszaj, bo niebieski wykręci kota ogonem
tak poważnie, na razie to jest test... czy działa... - ale widzę że Tak, jednak miałem dobry pomysł z tym dopiskiem pct - jak do czwartku nie będzie bota (gościa) to będziemy ulepszać
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum