Czy będziecie ktualizować forum z wersji 1.9 do 1.12.5
Tak, będziemy aktualizować już jutro powinna być nowsza wersja
Mam już wszystko przygotowane, teraz tylko czekam aż będzie mniejszy ruch na forum żeby Wam nie przeszkadzać
crooleeck napisał/a:
A po co?? Tak jest dobrze.
Nigdy nie jet tak dobrze żęby nie mogło być lepiej
A tak serio to wersja 1.12.5 jest przyjaźniejsza dla hostingu (mniej zapytań do SQL oraz szybszy start strony)
Petermechanic napisał/a:
a te skiny co macie na forum są też pod najnowszą wesję.
Zgadza się, dzięki że się interesujesz tym też;)
crooleeck napisał/a:
Chociaż ciekawe co na to admini...
Teraz już wiesz?
BTW Aktualizację planuje robić ok 22.30 tak więc od tej godziny forum chwilowo może być niedostępne.
Ja jakoś o tej gdzinie nie widzę ruchu. A ramlez'owi zapewne nie będzie chciało się wstawać wcześniej żeby to zrobić. Na to konto można dłużej pospać .
W związku z tym że późna już pora napisze krótko a jak sie wyśpie to napisze dodatkowe informacje
markoll napisał/a:
Nie lepiej rano koło 6?
o tej porze to ja do szkoły wstaje
nebeu napisał/a:
Na to konto można dłużej pospać .
Oj chciałoby się, chciało....pospać dużej ale nie pozwalają na to a zwłaszcza szkoła na to nie pozwala
Ale wracam do konkretów:
- po tym jak usunięto free konta na naszym hostingu udało sie dogadać i osoby które miały pewną liczbę postów mogły złożyć ponownie wnioski (załapaliśmy się jak widać;))
- aktualnie mamy najnowszą wersję forum zmiany napewno zauważycie szybko sami
- Ci którzy korzystali z stylu invision red narazie będą musieli poczekać ponieważ ten styl nie jest jeszcze do końca przystosowany do najnowszej wersji
oh ludziska Odrazu błędy widzicie
Błędem jest to że nie patrzycie dokładnie co się zmieniło.
Koło wyboru styli na głównej stronie Preferencje > odznaczcie Pokazuj avatar w nagłówku I teraz już nie ma avatara na głównej stronie.
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum