lupinek, też tak zawsze myślałem, dlatego było utworzone Brown...
ale skoro większość chce Blue to niestety musi tak zostać...
wiem, że niby admin decyduje co ma być na forum, ale to nie admin stanowi społeczność, forum to ludzie, czyli większość…
w sumie, ta skóra nie różni się niczym prawie, od brown, tylko kolorem układ jest taki sam, dlatego mnie to rybka co będzie pierwsze, bo ja korzystam czasem z tego, czasem z tego.. oba lubie
dlatego jest sonda, za pomocą której decyzję podejmujecie Wy. ja się wstrzymałem od głosu
ehem, przepraszam za oftopa ale powiedzcie Ci co widzicie w BMan1Blue?
BMan1Blue jest za bardzo niebieski, a LightBrown dobrze dobrane kolory, czytelny.
Dawno mnie tutaj nie było ale IMO brown jest bardziej przyjemny dla oka i bardziej przyciaga niż rozjechany niebieski skin na cały ekran. A pamietajcie że pierwsze wrazenie zawsze się liczy
Dawno mnie tutaj nie było ale IMO brown jest bardziej przyjemny dla oka i bardziej przyciaga niż rozjechany niebieski skin na cały ekran. A pamietajcie że pierwsze wrazenie zawsze się liczy
przyłączam się też jestem za lightbrownem, ale niestety jest nas za mało
_________________ It's a beautiful day! Don't let it go away!
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum