przecież ja nie zabraniam nikomu rozmawiać o komórkach, jak ktoś chce mówić o GSM proszę bardzo... ale jest setki for na ten temat i myslę że rozwiązanie ramleza jest 100% dobre
cytat
"IMO Lepiej sie dogadać z kimśkto ma jużforum o komórkach (my posyłamy tam userów z problemami telefonicznymi a oni do nas z komputerowymi)"
Każdy post jest dla Ciebie statsiarstwem?
Inteligentne tematy też by się trafiały.
Nie nie wszystkie ale w tym dziale takie by się własnie znajdowały. A działu "na siłę" nie potrzeba nam. Taka ilość działów wystarcza. I przykład jest dział PUB można pisać o wszystkim i co? Mamy raptem 2 tematy dotyczące komórek. I co jak powstanie dział GSM to co więcej ich się zrodzi? Tak no bo przecież "trzeba zapełnić dział, żeby nie był pusty". I w konsekwencji będą głupie posty. I nie uważam żeby komórka miała dużo wspólnego z kompami.
I co jak powstanie dział GSM to co więcej ich się zrodzi? Tak no bo przecież "trzeba zapełnić dział, żeby nie był pusty". I w konsekwencji będą głupie posty. I nie uważam żeby komórka miała dużo wspólnego z kompami.
Niekoniecznie... zawsze się znajdzie jakiś ziomek co nie potrafi zmienić softu, zdjąć simlock kodem, albo zmienić diód...
Ale to tylko raz na jakiś czas. BTW jest masa forum o komórkach gdzie przewodnią myślą forum jest włsnie komórka. U Nas jest komputer więc zasadnicza różnica. Nie oznacza to że nie można nic na temat komórek napisać. Ale z pewnym umiarem, żeby nie było postów w stylu "czym się różni model ten a ten", "podoba wam się to czy tamto" itp.
Ja głosowałem na TAK ale jak przeczytałem posty innych to doszedłem do wniosku że macie po części racje. Jeżeli byłby dział GSM to pewnie było by tak że ktoś ma problem typu: który model lepszy xxx czy yyzz? a wtedy ktoś by dawał linki do opisu poszczególnych telefonów i temat sie kończy. Lepiej założyć temat z kursem używania wyszukiwarek... Jeżeli pojawiały by się tematy związane z np. wgrywaniem softu, patchowaniem itd to nie mam nic przeciwko. Ale róbcie jak chcecie, jeżeli dział się pojawi to nie będe miał nic przeciwko a jeżeli nie to tez nie będzie mi to przeszkadzać bo zawsze można napisać taki temat w dziale PUB
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum