to trzeba było tk napisać nteraz wiesz, dlaczego n ikt nie wygrał?
To nie jest tak jak myślisz;) znów tacy źli nie jesteśmy
Zapewne odpowiedziałbyś tak na to poprawione pytanie:
net stop messenger
A ta odp jest poprawna tylko dla jednej sesji czylki po restarcie PC znów posłaniec będzie działał (włączony będzie),a tryb uruchamiania ustawić na wyłączony oznacz że po restarcie ta usługa nadal będzie wyłączona - czyli nie będzie się włanczało razem z systemem.
Ludzie, przeca to jesne było że joke jest. A jak juz to by zwyciężca był modem, ale dzień. Ja newet nie brałem w tym udziału, nie chciałbym być modem...
Ale jestem za stworzeniem jakiś innych grup, które by miały wyższe rangi na forum, np. "kanalia friend"... Ale to tylko taki mój skromny pomysł...
a ja mam jeszcze jedną nieścisłość. napisaliście w pierwszym pytaniu jaką pojemność ma ten system, a w odpowiedzi napisaliście ile razy większą od systemów 64 i 32 bitowych, to nie jest konlretna odpowiedź chyba ?! a co do tych języków to java i php też powstały chyba na bazie c++???
a ja mam jeszcze jedną nieścisłość. napisaliście w pierwszym pytaniu jaką pojemność ma ten system, a w odpowiedzi napisaliście ile razy większą od systemów 64 i 32 bitowych, to nie jest konlretna odpowiedź chyba ?!
Cytat:
oferuje pojemność 16 trylionów
OGGY napisał/a:
a co do tych języków to java i php też powstały chyba na bazie c++???
Tam było napisane podaj przynajmniej 5. Akurat ramlez podał takie. Więc w czym problem?
ale to nie był problem, tylko pytanie czy te języki tez powstały na bazie c++, żaden problem a z pojemnością to racja, nie doczytałem widocznie. sorry. . BTW to fajny konkurs, więcej takich, a później najlepsi mogą dostać jakąś taką rabgę jak pisał crooleeck.
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum