Witam was, zanim zadam pytanie krótkie wprowadzenie…
Dla niektórych chaty są to takie rzeczy które ssają w oczy…
Ale czy chcecie takiego chata na forum, myślę że na jakiś czas było by to dobrym rozwiązaniem choćby dla osób nie umiejących korzystać z IRC co wy na to?
Jestem na tak. Ale i tak na #kanalia będę siedział .
szczerze mówiąc wisi mi ten kanał... i jego nazwa, chodzi mi o ten konflikt z markollem...
nie do nas ten kanał należy to tak dla info!!
kanał #kanalia nie należy do nas... jest to własność mkl, a że używa naszej nazwy to wynika z jego niedojrzałości... i nieumiejętności wymyślenia czegoś lepszego
szczerze mówiąc wisi mi ten kanał... i jego nazwa, chodzi mi o ten konflikt z markollem...
nie do nas ten kanał należy to tak dla info!!
kanał #kanalia nie należy do nas... jest to własność mkl, a że używa naszej nazwy to wynika z jego niedojrzałości... i nieumiejętności wymyślenia czegoś lepszego
hmm... o co come on? jaki kanał. czy ja o czymś nie wiem?
Kanał nazywa się #kanalia. Są tam ludzie z Kanalii (chociaż po ostatnich zajściach chyba dużo ludzi od Nas tam nie było) i jeszcze jacyś znajomi mkl'a. Swojego czasu tam bywałem.
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum