Hmm... na Tweaku poszaleje. Bo to jedyne forum (oprócz tego) na ktorym nie mam bana forever. Na PCLab jako jedyny chyba 40% ostrzeżenia miałem. Na programosy z Fluidem odrazu spięcie i po 15 minutach ban na całe życie. Wkoncu przeszedłem na tweak nom i przyszło PW od ramleza. Ja oczywiście myk, myk i jestem ^^. Ot historia mojego forumowania...
Hmmm... będę miał na oku Twoje posciki . Poprostu nie starajmy się niczego pisać na siłę. Pamiętaj nie na ilość tylko na jakość. Poziom forum nie zależy od ilości postów.
racja, my twe forum tworzymy właśnie dlatego aby sie wyróżniało nieprzeciętnym poziomem wypowiedzi.. zawsze na temat i konkretnie...
ściemy nie tolerujemy.... - jak będziesz pisał na temat to na pewno bardziej będziesz zauważony niż sie tobie wydaje - szacunek jest lepszy niż pogarda... i tania sensacja
Zgoda ale zeby to bylo ciekawe, bo tematy...
jakej marki nosisz buty, czy wolicie z metką czy bez... co myślicie o pończochach a może wolicie rajtuzy u panienek... - z takimi tematami daruj sobie od razu
Rafal2!omu$$, Może to co napisał Asdef troche Ci sie dziwne wyda ale tutaj większości chodzi o to by forum rozrastało się w przedziale "Kompiradło".
Poprostu każdy z moderatorów i adminów woli aby forum służyło innym poprzez rozwiązane już oraz ciagle rozwiązywane problemy. A pisząc tylko na takie tematy jak Asdef wymienił nie mamy czym do siebie zachęcić nowych postaci.
ja jestem otwarty na każdy temat, ale mądry... jak już chcecie ploty to naprawdę mówmy o czymś o czym chcecie rozmawiać, a nie sztuczny tłok robić...
można rozmawiać o muzyce, nawet o majtkach Stasi, ale żeby wgłębić się w temat - kreatywność mnie kręci a nie wymysł tematu w 5 min lub pod wpływem chwili..
temat to jest na temat, który coś wnosi w życie a nie porównywanie pierdzenia pitbula sąsiadki z łosiem rolnika
Ale rozerwać się trzeba. Nie muisicie sie martwić. Zacznie sie sezon na granie to bede raz na miech zaglądał. no moze raz na tydzień. Nie mam stażu a osoby z ktorymi w życiu przebywam to poprostu głupki. Nie ma co ukrywać. Jak już siebie widzimy to się śmiejey. Jestem przyzwyczajony do takiego luziku i do takich luźnych tematów typu "śmieszne filmy" ale rozumiem was że wolicie zadbać o bardziej profesjonalną i fachową tematyke forum. Już się nie wyrażam. cya...
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum