Widocznie były nie na temat albo sprzeczne z głównymi postanowieniami forum. A tak w ogóle to mógłbyś powiedzieć gdzie i kiedy były usunięte bo usunąć może Ci tylko 1 osoba a więc musisz poczekać na tego kogoś <- nie minie
Cytat:
Pewnie pisałeś głupoty...
Być może
_________________ Moderatora grzecznie się słuchamy,
nie spamujemy, nie bluzgamy...
Mi jakiś *** usunął rekordzik ze szpanerajdy czy coś w tym stylu i nie dostałem nawet uzasadnienia. Qrde co jest? a było tak jeezy
Powinieneś dostać informacje na ten temat w wiadomości prywatnej na forum sprawdź czy jej nie usunąłeś albo może masz aktywną opcje w przeglądarce "blokuj wyskakujące okienka" ale w tedy mimo wszystko ci się wyświetli że masz "1 nowa wiadomość" na czerwono.
np:
Cytat:
Twój Temat napisany przez Ciebie na: "Forum Kanalia ", został usunięty przez Administratora lub Moderatora.Twój post:
Temat: "test"
No tak jak w temacie:)
Czyli po pierwsze:
Niech ktoś z userów coś tu napisze:) A ja to usunę i sprawdzę czy da się wpisywać jakieś uzasadnienie.
Edit////
crooleeck napisał/a:
No to ja pisze . Chuck Norris policzył do nieskończoności, dwa razy.
THX crooleeck
A teraz jeszcze prośba do adminów aby usunęli ten temat Wtedy zobaczę czy dostane tego maila
lub:
Cytat:
Twój Post napisany przez Ciebie na: "Forum Kanalia ", został usunięty przez Administratora lub Moderatora.
Powód: Test usunęcia postu THX crooleeck
Napisz w ShoutBox'ie czy dostałeś tego maila
Link do tematu: http://www.gromat.srcom.i...c.php?t=339Twój post:
Temat: "test"
No to ja pisze . Chuck Norris policzył do nieskończoności, dwa razy.
_________________ Moderatora grzecznie się słuchamy,
nie spamujemy, nie bluzgamy...
Nie mam zadnych pw na ten temat. Zadnych info na ten temat. I po pierwsze nie wiem jaki moglbybyc powod usunięcia mjego postu>? co?! za wysoki rekord? ja nie wiem. Moze zeczywiście przez tą ostatnią niewydolność techniczną kanalii coś się pomiochało??...!!..%%%
P.S. moim zdaniem barst miał na pewno więcej niż 10 postow
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum