Dzieki. Hehe zdziwił byś się - szukałam jakiejś odpowiedniej nazwy dla pewnego serwisu, portalu (kumpel poprosił mnie o pomoc) ... wpisałam 'pc town" w google, aby sprawdzić czy się nie powtarza, a po chwili otrzymałam wyniki - serio
Dla kobiety o imieniu Katarzyna zawsze służę pomocą
Kasia napisał/a:
Hehe zdziwił byś się - szukałam jakiejś odpowiedniej nazwy dla pewnego serwisu, portalu (kumpel poprosił mnie o pomoc) ... wpisałam 'pc town" w google, aby sprawdzić czy się nie powtarza, a po chwili otrzymałam wyniki -
No to ma ten sam problem co my jakieś kilka miesięcy wcześniej
A jak już przy tym temacie jesteśmy to powiedz co Cię droga Kasiu nakłoniło do tego aby wejść na nasze forum bo to przecież ukazało się twoim pięknym oczętom nasz portal a dopiero jak klikłaś na link prowadzący tutaj, to pokazało się to forum i dlaczego się zarejestrowałaś skoro tylko szukałaś "nazwy" dla portalu kolegi Co Cię tutaj zatrzymało??
_________________ Moderatora grzecznie się słuchamy,
nie spamujemy, nie bluzgamy...
Lubie informatyke i wszystko inne zwiazane z komputerami, wiec skoro już wpadłam na forum komputerowe to się zatrzymałam, a przy okazji miałam problem, wieć pomysłałam, ze mi tu pomożecie Poza tym to jest moje drugie forum, poprzednie sie "wypaliło" Ot cała historyjka ... Happy ?
Lubie informatyke i wszystko inne zwiazane z komputerami
Ojj podziwiam nie ma wiele kobiet które lubią tą dziedzinę
Lubisz programowanie czy tylko ogólnie informatykę bo w końcu sadzę że skoro mas zna pulpicie FreePAscal'a i jesteś w moim wieku to prawdopodobnie chodzisz do Lo lub technikum gdzie jest programowanie
Kasia napisał/a:
a przy okazji miałam problem, wieć pomysłałam, ze mi tu pomożecie
My zawsze staramy się pomóc innym Więc pytaj śmiało a postaramy się na nie odpowiedzieć
Kasia napisał/a:
Poza tym to jest moje drugie forum, poprzednie sie "wypaliło"
A to Co z nim się stało jak nie wypaliło?? Ty je prowadziłaś czy po prostu tak jak tutaj byłaś tylko zwykłym(jak na razie) userem
Kasia napisał/a:
Happy ?
To bym był jak by Kasia była razem ze mną
Ojj podziwiam nie ma wiele kobiet które lubią tą dziedzinę
Rzeczywiscie, dziewczyn/kobiet interesujących się infa jest bardzo mało. Powód jest prosty - stereotypy, tradycja ... Mówi się, że informatyka to kierunek męski. Tak samo jak utarło się, że statystyczny facet interesuje się piłką nożną czy brykami a statystyczna kobieta modą i kosmetykami.
My mamy troche inny umysł , może mniej analityczny, a na pewno mniej techniczny, może to kwestia budowy mózgu, a może kolejny sterotyp ... sama nie wiem a Wy jak myślicie? (hehe Ty ExeQtoR )
Tak na pocieszenie kobiety i dziewczyny - koleżanka studiuje informatyke z inym koleżankami i w poprzednim roku były najlepsze sposród całej uczelni
Cytat:
Lubisz programowanie czy tylko ogólnie informatykę bo w końcu sadzę że skoro mas zna pulpicie FreePAscal'a i jesteś w moim wieku to prawdopodobnie chodzisz do Lo lub technikum gdzie jest programowanie
Programowania od niedawna się ucze i muszę przyznać, ze jest to ciekawe ... jak narazie tworze proste programiki typu "Hello World" i inne z roznch turtoriali - jest to jak narazie banalne ... no zobaczymy pożniej. Jak stworze nowy system operacyjny to dam znac Dostaniesz, za free hyhy Tak poza programowaniem to interesuje mnie jeszcze grafika i webmastering.
Cytat:
A to Co z nim się stało jak nie wypaliło?? Ty je prowadziłaś czy po prostu tak jak tutaj byłaś tylko zwykłym(jak na razie) userem
Nie pamietam dokładnie - coś z serwerem. Byłam "szara" myszką
Cytat:
To bym był jak by Kasia była razem ze mną
Marzenia podobno się spełniają
p.s to juz mój ostatni post na dzisiaj i na jakiś czas, bo jutro wyjeżdzam, a tam gdzie wyjeżdzam nie ma komputera ale wróce
Rzeczywiscie, dziewczyn/kobiet interesujących się infa jest bardzo mało. Powód jest prosty - stereotypy, tradycja ... Mówi się, że informatyka to kierunek męski. Tak samo jak utarło się, że statystyczny facet interesuje się piłką nożną czy brykami a statystyczna kobieta modą i kosmetykami.
ojj to ja coś jestem inny chyba z kosmosu Bo nie lubię żadnej piłki Nawet nie oglądam
Kasia napisał/a:
My mamy troche inny umysł , może mniej analityczny, a na pewno mniej techniczny, może to kwestia budowy mózgu, a może kolejny sterotyp ... sama nie wiem a Wy jak myślicie? (hehe Ty ExeQtoR )
Wiesz jak byś mieszkała gdzieś blisko mnie to miałabyś szanse się dowiedzieć ;> A co do kobiet to rzeczywiście raz myślą tak a raz inaczej trudno czasami im dogodzić
Jak chcesz to mogę Ci zrobić wykład na ten temat w końcu w II LO mam 6 na koniec z biologii Więc wiesz ja na biologii znam się celująco
Kasia napisał/a:
Tak na pocieszenie kobiety i dziewczyny - koleżanka studiuje informatyke z inym koleżankami i w poprzednim roku były najlepsze sposród całej uczelni
Jak byś mogła to zaproś je na forum;) Na pewno nikt nic przeciwko nie będzie miał
Kasia napisał/a:
Programowania od niedawna się uczę i muszę przyznać, ze jest to ciekawe ... jak narazie tworze proste programiki typu "Hello World" i inne z roznch turtoriali - jest to jak narazie banalne ... no zobaczymy pożniej. Jak stworze nowy system operacyjny to dam znac Dostaniesz, za free hyhy Tak poza programowaniem to interesuje mnie jeszcze grafika i webmastering.
No to czekam z niecierpliwością A wiesz powiem Ci ze moi koledzy też tak myślą i też mi "dokuczają" mówiąc "Ja to tylko czekam na Windowsa w wydaniu ExeQtoR'a"
Kasia napisał/a:
Marzenia podobno się spełniają
No i od drugiej Kasi to słysze Mam nadzieję zę sie to sprawdzi
Kasia napisał/a:
p.s to juz mój ostatni post na dzisiaj i na jakiś czas, bo jutro wyjeżdzam, a tam gdzie wyjeżdzam nie ma komputera ale wróce
Czekam z niecierpliwością (inni pewnie też)
Ja tu wtrącę 2 i pół grosza…. Bo do 5 trochę za krótki jestem
Na SK i na K było zadawane to pytanie, ale skoro jesteś na PCT wybaczam Tobie Kasiu…
Wyjaśniam skrót „K” jest (kanalia) bo tak nazywał się nasz serwis po padzie serwera przenieśliśmy się na inny i SK (stara kanalia) a… teraz chcemy być poważni i przechrzciliśmy się na PCT (PC Town)… forum Kanalia teraz jest PC Town…
Po krótkim wprowadzeniu, czas nadszedł na wyjaśnienia
oczywiście na staty(statystyki dla mało kumatych ) nie patrz, bo jak się zacznie robić chaos na forum, liczniki i wszystkie statystyki i tak zostaną wyłączone… zawsze uważałem to za badziew, który prowokuje do nabijania sobie licznika i pisania pierdół na forum…
chcemy być serwisem najlepszym w sieci Polskiej… gdzie otrzymuje się pomoc i ją daje
jedyny licznik na który ja zwracam uwagę jest pomógł…
web, grafika, programowanie – grube tematy wybrałaś… bardzo dobrze, takich jest wciąż za mało… Dlatego jak masz problem z Corel’em postaram Ci się pomóc
masz racje w jakimś „tam” temacie mówisz że mało osób jest, właśnie przygotowuje logotyp, może się przyda… gdzieś na ranking i się wkręcimy na jakąś przyzwoitą lokatę… ale wiadomo do tego potrzeba czasu
Twój awatar to jest z gotowych galerii, czy Ty sam arbait… bo gdzieś widziałem taki na innym forum i zastanawiam się czy to nie ty byłaś… (możliwe że muzyczne)
Zawsze marzyłem żeby laski na forum dominowały w tematyce Inf, dlatego ściągaj koleżanki to pogadamy sobie
Ojj ExeQtoR ExeQtoR, tylko Ci dziewczyny w głowie .
BTW, mówiłem Ci juz że lizus jesteś?
Dobra, koniec tego OT bo bana zaraz dostanę, propozycje są co prawda gdzie indziej ale skoro jestśmy przy temacie to może dałoby radę wywalić te "staty" - po co one komu? No i nie było tych pytań co oznaczają dane symbole, a ExeQtoR nie miałby okazji żeby się podlizać .
Ojj ExeQtoR ExeQtoR, tylko Ci dziewczyny w głowie .
AreK a co mają mi się chłopaki podobać ;> To chyba prawidłowo
Cytat:
BTW, mówiłem Ci juz że lizus jesteś?
Nie mówiłeś ale czy to źle że chce porozmawiać z koleżanką
ArteK napisał/a:
No i nie było tych pytań co oznaczają dane symbole, a ExeQtoR nie miałby okazji żeby się podlizać
Hehe bardzo śmieszne Ja tylko odpowiedziałem na pytanie i dowiadywałem się istotnych rzeczy bo jakoś musiała się dowiedzieć o naszej stronie i forum dlatego chciałem się dowiedzieć jak ?
Ok Problem rozwiązany A co do tych statystyk to Admini zdecydują CLOSE bo topic się już zmienia drastycznie
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum