Strona Główna     FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy

Poprzedni temat :: Następny temat
jak tu trafiłeś ??
Autor Wiadomość
Asdef 
Administrator

Wysłany: 2006-08-08, 19:32   jak tu trafiłeś ??

jak tu trafiłeś/łaś? Z tym pytaniem zwracam się do osób które zarejestrowały się na PCT w przeciągu dwóch tygodni…

mile widziane są odnośniki, do reklamy, czy też katalogów gdzie znajduje się nasz serwis…

NP.: ja znalazłem waszą stronę w wyszukiwarce google. Albo ze storny (podajemy)

jest to bardzo ważna informacja dla mnie, gdyż to mnie uświadomi jakie źródło reklamy jest najbardziej skuteczne i jaką strategię obrać – zresztą innym też się taka informacja przyda…

pamiętaj jeśli jestes dłużej niż 2 i pół tygodnia nie wypowiadaj się... - no chyba że nie napisałeś jeszcze nic na forum i cie nie znamy :)
http://img528.imageshack.us/img528/3311/dn9ar.png

ExeQtoR 
Moderator

Wysłany: 2006-08-08, 21:45   

Asdef napisał/a:
pamiętaj jeśli jestes dłużej niż 2 i pół tygodnia nie wypowiadaj się... - no chyba że nie napisałeś jeszcze nic na forum i cie nie znamy

No ja jestem dopiero 171h :D Czyli 1 Tydzień i 3godziny :D :D :D :D No wiec się wypowiem ;)

Asdef napisał/a:
NP.: ja znalazłem waszą stronę w wyszukiwarce google. Albo ze storny (podajemy)

Jeśli w googlarce szukaliście czegoś i wyrzuciła Wam nasz serwis to też napiszcie, co to było. Z pewnością pomoże nam to i w tedy położymy na takie informacje większy nacisk ;)

PS:
Mile jest także rozpowszechnianie serwisu w śród swoich rówieśników(kolegów/koleżanek) w ten sposób przyczynicie się do powstania jeszcze lepszego serwisu i większej liczbie osób które szukają odpowiedzi na swoje pytania a zarazem więcej już gotowych odpowiedzi na własne pytania ;)

Dodaj do: WypowiedÄ˝ dla Wykop  WypowiedÄ˝ dla Facebook  WypowiedÄ˝ dla Wyczaj.to  WypowiedÄ˝ dla Gwar  WypowiedÄ˝ dla Delicious  WypowiedÄ˝ dla Digg  WypowiedÄ˝ dla Furl  WypowiedÄ˝ dla Google  WypowiedÄ˝ dla Magnolia  WypowiedÄ˝ dla Reddit  WypowiedÄ˝ dla Simpy  WypowiedÄ˝ dla Slashdot  WypowiedÄ˝ dla Technorati  WypowiedÄ˝ dla YahooMyWeb
Odpowiedz do tematu
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach