jak tu trafiłeś/łaś? Z tym pytaniem zwracam się do osób które zarejestrowały się na PCT w przeciągu dwóch tygodni…
mile widziane są odnośniki, do reklamy, czy też katalogów gdzie znajduje się nasz serwis…
NP.: ja znalazłem waszą stronę w wyszukiwarce google. Albo ze storny (podajemy)
jest to bardzo ważna informacja dla mnie, gdyż to mnie uświadomi jakie źródło reklamy jest najbardziej skuteczne i jaką strategię obrać – zresztą innym też się taka informacja przyda…
pamiętaj jeśli jestes dłużej niż 2 i pół tygodnia nie wypowiadaj się... - no chyba że nie napisałeś jeszcze nic na forum i cie nie znamy
pamiętaj jeśli jestes dłużej niż 2 i pół tygodnia nie wypowiadaj się... - no chyba że nie napisałeś jeszcze nic na forum i cie nie znamy
No ja jestem dopiero 171h Czyli 1 Tydzień i 3godziny No wiec się wypowiem
Asdef napisał/a:
NP.: ja znalazłem waszą stronę w wyszukiwarce google. Albo ze storny (podajemy)
Jeśli w googlarce szukaliście czegoś i wyrzuciła Wam nasz serwis to też napiszcie, co to było. Z pewnością pomoże nam to i w tedy położymy na takie informacje większy nacisk
PS:
Mile jest także rozpowszechnianie serwisu w śród swoich rówieśników(kolegów/koleżanek) w ten sposób przyczynicie się do powstania jeszcze lepszego serwisu i większej liczbie osób które szukają odpowiedzi na swoje pytania a zarazem więcej już gotowych odpowiedzi na własne pytania
_________________ Moderatora grzecznie się słuchamy,
nie spamujemy, nie bluzgamy...
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum