Przy postach Petermechanic'a to w ogóle nie widze słoneczka na tej ikonce. Mojego nie zobaczycie bo mojkego statusu nikt z poza listy nie widzi (a nawet niektórzy których mam na liście).
Ale mniejsza ze mną, trzeba porobić wnikliwe testy na kilku wersjach gadu-gadu i brać wszystko pod uwagę, w tedy możę wyjdzie co jest nie tak.
u mnie nie widać, jest numer ukryty, jeżeli chce się ze mną ktoś skontaktować na GG to albo przez bramkę na forum(która obecnie nie działa ) albo na PW.
Oh ludzie Czy tak bardzo Wam jest potrzebny ten wskaźnik czy jest się na gg dostępnym? Nigdzie to poprawnie nie działa więc nie czepiajcie się dajcie Asdefowi spokojnie pobalować w weekend. Pozatym to zależy tez od komunikatora przecież nie wszyscy używają różnych wersji gg? Co nie?
Jeśli jesteś *zarejestrowanym użytkownikiem* musisz odpowiedzieć w tym temacie żeby zobaczyć tą wiadomość --- If you are a *registered user* : you need to post in this topic to see the message ---
Mi nie działa poprawnie, mam gg 7.5 //<!--/*edited*/-->
//o przeliczyłem się. Nie działa , a miałem nadzieję...
11:07 - o i teraz to działa
_________________ "Zawsze łatwiej jest zmienić kod, którego jeszcze nie napisałem"
Ostatnio zmieniony przez Maciek 2006-11-25, 11:07, w całości zmieniany 1 raz
ono ma na serwerze status(skoro klient GG jest podpięty do serwka). To nie tylko o nas chodzi - wiele osób na swoich stronach ma taką informacje o statusie
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum