Logfile of HijackThis v1.99.1
Scan saved at 14:51:12, on 2006-09-04
Platform: Windows XP Dodatek SP2 (WinNT 5.01.2600)
MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180)
a. napisałem nowego full music'a. Gdy system jest mocniej obciążowy w danej chwili to muzyka torcę zarywa(tak było poprzednio). Teraz jak mam Win+SP2 to na moim profilu ostatnio się sypało(najpierw padł fullmusic, póżniej explorer, ikonka nvidii i avasta). :(wszystko potem musiałem włączać rećznie oprócz explorer'a FlashGet'a mam ale nie używam
To profil sie sypie czy aplikacje padają Co oznacza "padł fullmusic" Tak po prostu bez komunikatu żadnego Explorer też tak bez komunikatu padł To jednokrotne czy powtarzalne Jak powtarzalne to czy na innym profilu też pada Podgląd zdarzeń nic na ten temat nie mówi Sterowniki do płyty głównej zainstalowane Dysk (czy tam ten napęd z którego muzyka leciała) działa w trybie DMA
tak, mają po reinstalacji DMA(wreszcie, podstawowy-tryb5, pomocniczy-2 ). Aplikacje na jednym z profili(na domyślnym nie ). 2 razy już mi tak padło. Po prostu pkazuje się że był krytyczny błąd aplikacji(wyłączyłem raportowanie).
Ustaw wpis EnablePrefetcher w kluczu HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Control\Session Manager\Memory Management\Prefetch Parameters na 0.
Thor, Coś to jest nie wypał Dam cos dla porównania
Laptop Pentium 150MHz 32MB RAM (win98SE +SP2)
AMD Athlon XP 1,1GHz 384MB RAM (winXP bez SP)
I co Start systemu równy(łeb w łeb[monitor w monitor] ) Prosi o hasło
Laptop wyprzedza stacjonarkę o jakieś 5s(mała różnica)
Łądowanie profilu na laptopie jest tylko winamp 2.9coś
na stacjonarnym jest Winamp5.23, Zonak, GG, Internet(IPlus)
Wynik ostateczny
Laptop zdążył odegrać w winampie piosenkę ponad 4 minutową zanim wszystko się na stacjonarnym się załadowało Jak zmieniłem to co kazałeś Thor, to kompa po prostu tak z muliło że profil się ładował jakieś o pół raza dłużej
_________________ Moderatora grzecznie się słuchamy,
nie spamujemy, nie bluzgamy...
ExeQtoR to teraz jak masz z prefetchingiem ustawione
Aktualnie wartość ta wynosi 1
Thor napisał/a:
Powróciłes do pierwotnej wartości
Nie powróciłem ponieważ wcześniej wynosiła ta wartość 3
PS: 2 nie testowałem ale sądząc że 0 i 3 bardzo mi zamula a na 1 nawet dość w miarę sobie chodzi to pewnie tak zostawię Chyba że masz jeszcze jakieś inne pomysły
_________________ Moderatora grzecznie się słuchamy,
nie spamujemy, nie bluzgamy...
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum