W ccleanerze zrobić tylko czyszczenie czy integralność systemu też - zrobiłem tam analizę i dużo rzeczy znalazł - nie wiem czy dać "napraw zaznaczone problemy?"?
He - poczekałem te parę minut, mieliło i mieliło i nagle wszystko ruszyło - już włączyłem i instaluję mbytes w normalnym trybie
[ Dodano: 2010-03-02, 21:29 ]
Mbytes przeskanował, znalazł 6 syfów i zrobił jeden raport ale jak chciałem go wyłączyć to pisał bzdury że dalej skanuje (raport był niezidentyfikowanym plikiem, ale zminiłem rozszerzenie na txt i zadziałało), uruchomiłem skan ponownie i zrobiłem drugi raport ale juz bez rezultatów
Malwarebytes' Anti-Malware 1.44
Wersja bazy definicji: 3510
Windows 5.1.2600 Dodatek Service Pack 3
Internet Explorer 6.0.2900.5512
Zainfekowane procesy w pamięci:
(Nie wykryto groźnych plików)
Zainfekowane moduły pamięci:
Zainfekowane klucze rejestru:
Zainfekowane wartości rejestru:
Zainfekowane pliki rejestru:
Zainfekowane foldery:
Zainfekowane pliki:
C:\Documents and Settings\Administrator\DoctorWeb\Quarantine\gtk1.tmp (Trojan.Downloader) No action taken.
C:\Documents and Settings\Administrator\DoctorWeb\Quarantine\gtk36.tmp (Trojan.Downloader) No action taken.
C:\Documents and Settings\Administrator\DoctorWeb\Quarantine\protod[10.exe (Trojan.Downloader) No action taken.
C:\Documents and Settings\Administrator\DoctorWeb\Quarantine\protod[1].exe (Trojan.Downloader) No action taken.
C:\System Volume Information\_restore{E2F1188E-48A8-4BC2-ADF0-326767C88405}\RP1\A0000003.exe (Trojan.Downloader) No action taken.
C:\System Volume Information\_restore{E2F1188E-48A8-4BC2-ADF0-326767C88405}\RP1\A0000004.exe (Trojan.Downloader) No action taken.
Malwarebytes' Anti-Malware 1.44
Wersja bazy definicji: 3510
Windows 5.1.2600 Dodatek Service Pack 3
Internet Explorer 6.0.2900.5512
System sie wieszał i ładował w nieskończoność, wrzuciłem xp i dałem naprawę systemu i wszystko ładnie teraz działa - stokrotne dzięki za pomoc, mam jeszcze taki problem - mam przenośny duży dysk z dwoma partycjami - boję sie że zainfekowany - nie chce formatować bo szkoda mi zdjęć, muzy itp, podpinać go wogóle i co zrobić żeby bylo ok?
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum