Mi się ogólnie podoba - tylko irytuje mnie w jednym artykule: "patrz kod1": moim zdaniem lepiej by wyglądało gdyby były po 4 linijki kodu i wtedy "reszta: patrz kod1", czy coś takiego. Podziwiam wytrwałość
Lista zmian:
* Tekst na okładce, zmieniony nagłówek stron, rozszerzona druga strona
* Określona licencja: CC do użytku niekomercyjnego
* Poprawki w niektórych artykułach
* Konkurs na bota GG
pim, dopiero teraz przypomniałem sobie o tej uwadze. Jeśli będzie kolejna wersja, może ją uwzględnię.
strona 14 nie jest za ładna ///
Za dużo tam namieszałeś tzn... początek -jednolity później podział na 2 a do tego jeszcze tam zostawiasz wolną środkową kolumnę
mi się to zbytnio nie podoba - tak mało profesjonalnie, lepiej hmmmm coś tam dodaj aby już ten konkurs dociągnąć na 2 kolumny(jednolite) do końca strony )) albo wstaw coś w puste miejsce
Aha i wcześniej wspominana strona końcowa(końcowa okładka) by się przydała ))
_________________ Moderatora grzecznie się słuchamy,
nie spamujemy, nie bluzgamy...
Czym zapełnić stronę 14? Może jakieś newsy - ktoś ma propozycje? Przydałaby się ostatnia strona, ale tak naprawdę nie wiem, co tam może znaleźć się oprócz reklam i kilku informacji.
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum